Verhuur gebouwen.

Hieronder vindt u informatie omtrent de verhuurmogelijkheden van de gebouwen van de Doopsgezinde Gemeenten Giethoorn en Steenwijk

De Kerkzaal Giethoorn

Het kerkgebouw (De Vermaning) uit 1871 is in 2021 gerestaureerd waardoor de karakteristieke sfeer en eenvoud zijn hersteld. De kerkzaal is een officiële trouwlocatie in de Gemeente Steenwijkerland waar ook een burgerlijk huwelijk voltrokken kan worden. Het is een buitengewone locatie die bijzonder geschikt is voor een huwelijksceremonie. Er is zelfs een aanlegsteiger zodat het mogelijk is om aan te komen in een – volgens Gieterse traditie – met bloemen versierde punter. Hoe romantisch wilt u het hebben?  

Ieder seizoen is vanwege andere activiteiten plaats voor een beperkt aantal trouwerijen. De kerk staat echter open voor iedereen. Uiteraard ook voor mensen van het zelfde geslacht die in een huwelijksviering / ceremonie om Gods zegen willen vragen voor hun verbintenis.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met:
Karin Petter, e-mail: kpetter@outlook.com of via Whatsapp: 06 23398364.
Kosten in overleg. Tarieven verhuur kerk vanaf € 500,-

’t Vermanings’uus Giethoorn

Achter de Vermaning en Leerkamer is in 2001 de bouw van ’t Vermanings’uus voltooid.
In dit gebouw bevinden zich een aantal ruimtes. Een zaal met plaats voor ongeveer 40 personen, een keuken (inclusief kookgelegenheid, vaatwasser etc) en boven biedt een gezellige ruime zolderruimte plaats voor ongeveer 20 personen (incl. pantry).

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met:
Karin Petter, e-mail: kpetter@outlook.com of via Whatsapp: 06 23398364.
Kosten in overleg. Tarieven verhuur kerk vanaf € 75,-

’t Kraggehuis

Op een privé eiland op het Bovenwiede – een meer dat vlak tegen de oostkant van het dorp Giethoorn ligt – staat een unieke groepsaccommodatie, ’t Kraggehuis.

Dit vakantiegebouw biedt plaats aan 56 personen en is alleen per boot te bereiken. Vaak wordt dit gebouw verhuurd inclusief de bijbehorende zeilpunters.

Het Kraggehuis biedt een ideale mogelijkheid om met familie, vrienden, scholen, verenigingen een weekend, midweek of vakantie door te brengen en te genieten van de unieke ruimte en watersportmogelijkheden.

Voor meer informatie en boekingen:

Beheerder: Jan Schreur: 06 – 206 11 260

Reserveringen: Nicole Schreur: 06 – 206 11 294 |

e-mail: www.kraggehuis.nl

Verhuur Steenwijkse vermaning  via:

email: info@vermaningsteenwijk.nl,

website: www.vermaningsteenwijk.nl